Всеукраїнська школа онлайн

golovnaУ найскладніший для України час Міністерство освіти і науки України,  спільно з Мінцифрою, створили для дітей умови для продовження навчання під час війни, за допомогою популяризації платформи «Всеукраїнська школа онлайн», яка є частиною проєкту «Дія. Цифрова освіта».

Всеукраїнська школа онлайн (E-SCHOOL.net.ua) – сучасний онлайн-ресурс для змішаного та дистанційного навчання учнів базової та старшої школи. Функціонал платформи оновлюється постійно. Навчальний контент платформи містить уроки з 18 предметів: українська мова, українська література, математика, алгебра, алгебра і початки аналізу, геометрія, всесвітня історія, історія України, географія, природознавство, біологія, біологія і екологія, фізика, хімія, основи правознавства, мистецтво, англійська мова та зарубіжна література.

Окрім того, усі уроки доступні на Youtube-каналі Всеукраїнської школи онлайн, платформах Megogo та Київстар ТБ, а також щоденно транслюються на кількох телеканалах у межах проєкту «Навчання без меж».

Нагадаємо: для зручності організації процесу навчання великої кількості учнів, Міністерство освіти і науки України, спільно з компанією Google Україна, розробили Всеукраїнський онлайн-розклад.

01

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO