Інноваційна система освіти дітей раннього та дошкільного віку

golovnaВідповідно до плану роботи Міністерства освіти і науки України, 14-15 червня 2022 року відбувся Всеукраїнський тренінг з підготовки тренерів за інноваційною системою освіти та піклування за дітьми раннього та дошкільного віку  Mr. Leader (Education&Care), у якому від  Сумського ОІППО взяли участь: Міщенко Л.Б., методист з дошкільної освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку, Лобода В. В., викладач кафедри теорії і методики змісту освіти Сумського ОІППО.

Захід проводився з метою підвищення професійної компетентності педагогічних працівників дошкільної галузі з питань інновацій в освіті дітей раннього та дошкільного віку.

У ході роботи заходу учасники ознайомилися зі змістом програми освіти дітей раннього та дошкільного віку «Освіта і піклування» (Education Care. Mr. Leader), а також, − з метою, завданнями, структурою програми; методичним забезпеченням до неї та особливостями впровадження на практиці.

Одним із результатів участі у тренінгу стало отримання сертифікатів тренерів із навчання основам користування інноваційною програмою освіти і піклування за дітьми раннього та дошкільного віку Mr. Leader Day.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO