Обласна школа майбутнього вчителя-методиста «Власна методична розробка: специфіка та особливості побудови»

golovnaВідповідно до плану роботи на 2022 рік, 31 травня, на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проведено засідання Обласної школи майбутнього вчителя-методиста для майбутніх педагогів-методистів «Власна методична розробка: специфіка та особливості побудови».

Нікітін Ю.О., в.о. ректора Сумського ОІППО, доктор історичних наук, доцент, відкрив засідання обласної школи майбутнього вчителя-методиста та привітав його учасників та  наголосив на необхідності творчого розвитку педагогів.

Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, доктор педагогічних наук, професор, модератор заходу, зосередила увагу на нормативно-правовому підґрунті створення методичної розробки,  її специфічності та особливостях.

Сєрих Л.В., завідувач кафедри теорії і методики змісту освіти Сумського ОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент, розповіла про наукові основи написання власної методичної розробки.

Іващенко І.І., методист з управлінської діяльності навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, ознайомила учасників заходу з порядком подання методичної розробки  на розгляд комісії з питань схвалення власних методичних розробок педагогічних працівників та внесла роз’яснення щодо підготовки супровідних документів до власної методичної розробки.

За підсумками засідання учасникам обласної школи майбутнього вчителя-методиста надано методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO