Про останні новини щодо організації та проведення НМТ

golovnaНаказом Міністерства освіти і науки України від 12.05.2022 № 434 «Про організацію та проведення у 2022 році національного мультипредметного тесту» затверджено Календарний план організації та проведення у 2022 році національного мультипредметного тесту (далі – НМТ). Календарним планом передбачено проведення НМТ у три сесії:

 

  • основна: 18 липня – 10 серпня 2022 року;
  • додаткова: 16 – 20 серпня 2022 року;
  • спеціальна: 12 – 16 вересня 2022 року.

Аби допомогти учасникам підготуватися до складання мультипредметного тесту і мінімізувати розгубленість та хвилювання щодо нового формату вступних випробувань, освітня організація «Навчай для України», за підтримки Посольства Фінляндії в Україні, запустила безкоштовний навчальний проєкт «0 Stress» (у деталях – за посиланням: https://testportal.gov.ua/navchalnyj-proyekt-0-stress-dlya-uchasnykiv-nmt/).

Важливою складовою проходження НМТ є підтвердження участі в основній сесії, яке передбачає два обов’язкових етапи: з 20 травня до 7 червня та  з 21 червня до 7 липня 2022 року (у деталях – за посиланням: https://testportal.gov.ua/yak-pidtverdyty-uchast-u-nmt/#more-26274 ).

Завдяки комунікаціям Міністерства освіти і науки України з міністерствами освіти, представниками неурядових освітніх організацій  європейських країн, а також із посольствами України, в учасників, які вимушено покинули Україну, є можливість пройти НМТ у 39 країнах Європи (у деталях – за посиланням: https://testportal.gov.ua/nmt-de-bude-stvoreno-tymchasovi-ekzamenatsijni-tsentry-v-yevropi/ ).

Інформацію упорядковано завідувачем навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання  Остапенко О.І.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO