ДЕМОКРАТИЗАЦІЯ ТА ПАРТНЕРСТВО ОСВІТИ В УМОВАХ НУШ

02Демократизація освіти – одна з вирішальних умов подальшого розвитку суспільства.  Нині Україна відчуває потребу підтримки і виховання нового покоління молоді як активних громадян демократичної країни.

Проєкт "Демократизація та партнерство закладу освіти в умовах НУШ" продовжує свій рух по Сумщині.  З 16 по 18 травня 2022 року відбулися дистанційні курси підвищення кваліфікації педагогів Державного ліцею-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І.Г.Харитоненка Державної прикордонної служби України щодо застосування новітніх підходів у освітньому процесі під керівництвом доцента кафедри Світлани Миколаївни Луценко та старшого викладача Діани Миколаївни Пінчук. Під час трьоденної онлайн-зустрічі вдалось реалізувати елементи діяльнісного підходу у запровадженні лемократичного середовища та партнерства під час навчання. Першими здобутками педагогів стали буктрейлери до Матеріалів Ради Європи, які стануть у нагоді всім педагогам при реалізації наскрізних змістових ліній.

У результаті  конструктивної роботи учасники  заходу окреслили цілі на майбутнє  щодо позитивних перетворень у закладі освіти, прийняли   рішення налагодити партнерські зв’язки з батьками, місцевою владою та громадою задля спільної  участі в проектах, створити громадську організацію.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO