УЧАСТЬ У V МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «АКАДЕМІЧНА КУЛЬТУРА ДОСЛІДНИКА В ОСВІТНЬОМУ ПРОСТОРІ: ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ТА НАЦІОНАЛЬНИЙ ДОСВІД»

golovna12-13 травня 2022 року на базі Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка відбулася V Міжнародна науково-практична конференція «Академічна культура дослідника в освітньому просторі: європейський та національний досвід» (ідея конференції та загальна координація – д. пед. н., проф. О. М. Семеног), одним із співорганізаторів якої виступив комунальний заклад Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

В роботі конференції прийняли участь дослідники з України (м. Суми, Сумська область, м. Київ, м. Луцьк, м. Вінниця, м. Полтава, м. Прилуки, м. Мукачеве, м. Харків, м. Словʼянськ, м. Умань, м. Рівне, м. Глухів), а також Польщі, Італії, Болгарії.

Доцента кафедри соціально-гуманітарної освіти КЗ СОІППО, кандидата філософських наук, доцента М. В. Жука було традиційно запрошено взяти участь у науково-практичному заході. 12 травня 2022 року доцент М. В. Жук виступив на пленарному засіданні з доповіддю «Оптимізація самореалізації майбутнього вчителя та молодого педагога в сучасних умовах», в якій особливу увагу приділив обговоренню можливих напрямів проєктів під час та після війни. Було виділено наступні напрями: створення цифрових ресурсів українською та англійською мовами; досвід розширення діапазону навчально-виховної роботи у відповідності до реалій військового стану; дослідницькі проєкти; війна очима дітей; особливості навчальної роботи та національно-патріотичного виховання за умов дистанційної, віртуальної комунікації; проєкти психологічної підтримки учнів. Із записом пленарного засідання можна ознайомитись за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=XBZ4k2TsAS0 (виступ М. В Жука – в інтервалі 2.18.21 – 2.28.25).

М. В. Жук також провів авторську майстерку «Проблемно-ресурсний та індикативно-технологічний виміри освітніх проєктів в умовах воєнного стану та після війни», протягом якої презентував досвід освітян Сумщини та було обговорено досвід учасників.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO