МЕТОДИЧНИЙ (ОНЛАЙН) ПОРАДНИК ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ БІОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЇ

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2022 рік, 12 квітня 2022 року відбувся методичний порадник «Сучасні напрями охорони природи та збалансованого природокористування в Україні та світі» для вчителів біології та екології закладів загальної середньої освіти.

Кісільова М.В., методист з біології, екології, природознавства та основ здоров’я  навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, акцентувала увагу присутніх на особливостях організації освітнього процесу з біології в умовах воєнного стану.

Під час методичного порадника були висвітлені питання:

− міжнародні природоохоронні конвенції та угоди; організаційно- правові засади природоохоронної діяльності та збереження біорізноманіття в Україні;

− категорії заповідних об’єктів світу; класифікація територій та об’єктів природно-заповідного фонду України;

− сучасний стан природоохоронних територій України в умовах воєнного стану та сучасні напрями охорони природи й збалансованого природокористування в Україні та світі.

За результатами методичного порадника вчителям біології та екології  надано методичні рекомендації щодо сучасних напрямків охорони природи та збалансованого природокористування в Україні та світі.

Тематичні презентації розміщені за посиланням.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO