ФОРМУВАННЯ МОВЛЕННЄВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ УЧНІВ ПРИ ВИВЧЕННІ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ В УМОВАХ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ

golovnaФормування мовленнєвої діяльності учнів іноземної мови в умовах Нової української школи Відповідно до графіку курсів підвищення кваліфікації комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної освіти з 03.05 по 05.05 2022 року відбулися курси за вибором для вчителів іноземної мови (21 чоловік) за темою «Формування мовленнєвої діяльності учнів при вивченні іноземної мови в умовах Нової української школи» у дистанційному форматі на платформі Microsoft Teams.

Згідно навчально-методичного плану розглядались актуальні питання викладання іноземних мов, серед яких: уміння 21 століття, сучасний урок, та навчання лексики.

01

У ході курсів Прийменко Сергій Олександрович поділився  досвідом роботи про уміння  учителів 21 століття.

02

Якушев Ігор Юрійович, Заслужений Учитель України, ділиться досвідом роботи на платформі Reply, яку створили українські фахівці, філіали якої є майже в усьому світі (Англія, Америка і т.д.). За сім років роботи на платформі Ігор Юрійович провів майже 8000 уроків.

03

Бондаренко Тетяна Іванівна розповіла про плідну співпрацю з Гете інститутом, про те, що класична гімназія м. Суми є офіційним партнером цієї організації, яка дає можливість учням отримувати сертифікати міжнародного рівня.

04

Не обійшлося без сліз. Ті вчителі, які знаходяться за межами області мріють про бажане повернення в рідні Суми.

Слава Україні! Усе буде добре! Разом переможемо!!

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO