STEM-тиждень – 2022

nagolovnuДержавна наукова установа «Інститутом модернізації змісту освіти» в рамках фестивалю «STEM-весна – 2022» з 26 по 29 квітня  проведено основний етап заходу «STEM-тиждень – 2022».

Під час проведення STEM-тижня учасників ознайомлено з кейсом матеріалів, розміщенням постів про події в рамках STEM-весни, реєстрації на мапі Європейских STEM-подій, а також презентовано методичні розробки регіональних учасників.

В заході активну участь взяли члени лабораторії STEM-освіти Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (керівник канд.пед.наук, ст. викладач кафедри теорії і методики змісту освіти Кода С.В.). Також, організаторами заходу схвально сприйнято результати роботи лабораторії, зокрема презентація анатованого каталогу  «STEM-освіта: теорія і практика». Організатори «STEM-тижня – 2022» – поінформували про подальші заходи щодо розвитку STEM-освіти.

За додатковою інформацією  та методичними порадами можна ознайомитися на ФБ сторінці групи відділу STEM-освіти ІМЗО або звернувшись за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO