«ПЕРЕВЕРНУТИЙ КЛАС» ЯК ОДНА З МОДЕЛЕЙ ТЕХНОЛОГІЇ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ

golovnaВідповідно до плану освітньої діяльності КЗ СОІППО на 2022 рік, 18-20 квітня 2022 року проходили курси за вибором «Формування практичних навичок щодо впровадження змішаного навчання в освітній процес» за дистанційною формою навчання для вчителів КУ Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 27 м. Суми. Куратор групи – Коростіль Лідія Анатоліївна, доцент кафедри теорії і методики змісту освіти Сумського ОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент.

Мета освітньої програми курсів – підвищити методичний та практичний рівень професійної компетентності педагога в упровадженні технологій змішаного навчання в освітній процесзакладів загальної середньої освіти.

Зміст освітньої програми передбачає визначення сутності, моделей і їх технологій, а також складових змішаного навчання; розгляд можливостей технології «Перевернутий клас» для формування ключової компетентності «уміння вчитися протягом життя»; формування вмінь розробляти сценарій уроку, логічно-структурну картку для самостійної роботи учнів й інструктивну картку домашнього завдання.

На курсах підвищення кваліфікації навчалися 22 вчителя різних навчальних предметів, серед яких були і педагоги, що евакуювалися в інші області України. Протягом трьох днів учителі працювали на інтерактивній дошці Padlet, об’єднувалися в групи, створювали спільні презентації, виконували самостійно практичні роботи.

На підсумковому занятті було проведено рефлексію за рядком тверджень: «Я знав. Я дізнався. Я навчився. Я буду використовувати». Приємно було чути, що курси допомогли вчителям оволодіти  інструментами змішаного навчання, впроваджувати які  дехто розпочне вже з наступного тижня.

Працювати з групою було легко і цікаво, бо інститут і школа вже декілька років працює на платформі Teams. Також вчителі проявили себе як творчі особистості, про що свідчать фото їх індивідуальних і групових робіт.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO