Підвищення кваліфікації освітян у КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти: особливості перспективного планування на 2023 рік

golovna18 квітня 2022 року у процесі перспективного планування курсів підвищення кваліфікації керівних і педагогічних кадрів, навчально-допоміжного персоналу в галузі освіти на 2023 рік відбувся цикл онлайн-семінарів (Microsoft Office 365 A1, застосунок MS Teams) «Підвищення кваліфікації освітян у КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти: особливості перспективного планування на 2023 рік».

Модератор онлайн-семінарів - Головач Ельвіра, завідувач навчального відділу КЗ СОІППО - ознайомила учасників програмою навчально-методичних онлайн-семінарів. За підсумками онлайн-реєстрації у циклі онлайн-семінарів взяли участь 64 методиста / спеціаліста управлінь / відділів освіти / ЦПР ПП, педагога, які відповідальні за підвищення кваліфікації у закладах освіти / освітніх установах / організаціях / центрах Сумської області. Найбільшу активність проявили Путивльська та Ворожбянська міські громади. У 8 громадах Сумської області ще ведуться роботи з відновлення інтернету, тому вони можуть переглянути запис одного із онлайн- семінарів.

Перед учасниками онлайн-семінарів виступила Панченко Світлана, проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи КЗ СОІППО, кандидат психологічних наук, доцент та висвітлила досвід та перспективи підвищення кваліфікації освітян Сумської області у КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти. Учасники онлайн-семінарів розглянули можливості та механізми реалізації вимог «Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 № 800 «Деякі питання підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників» (зі змінами), наказу КЗ СОІППО від 03.02.2022 № 18-ОД «Про перспективне планування курсів підвищення кваліфікації у КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти на 2023 рік», обговорили особливості та виклики, пов’язані з перспективним плануванням в умовах воєнного стану.

Особливості надання інформації та заповнення бланків замовлень для перспективного планування курсів підвищення кваліфікації на 2023 рік обговорила з учасниками Удовенко Людмила, методист навчального відділу КЗ СОІППО. Методистам / спеціалістам управлінь / відділів освіти / ЦПР ПП, педагогам, відповідальним за підвищення кваліфікації у закладах освіти / освітніх установах / організаціях / центрах Сумської області були доведені пропозиції для замовлень фахових курсів та курсів за вибором різноманітних напрямів та форм навчання (очної, очно-дистанційної та дистанційної) на 2023 рік у КЗ СОІППО. (Презентація Панченко С.М. - Підвищення кваліфікації освітян у КЗ СОІППО: особливості перспективного планування на 2023 рік )

Підводячи підсумки роботи учасники навчально-методичних онлайн-семінарів висловили побажання Перемоги та процвітання нашій України, сподівання на найшвидше відновлення та повернення до мирного життя та улюбленої професії. Зважаючи на правовий режим воєнного стану в Україні, замовлення для перспективного планування курсів підвищення кваліфікації керівних і педагогічних кадрів, навчально-допоміжного персоналу в галузі освіти у КЗ СОІППО на 2023 рік можна подавати до середини травня 2022 року на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Відео - Підвищення кваліфікації освітян у КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти_ особливості перспективного планування на 2023 рік (3 онлайн-семінар-20220418_131644-Запис наради.mp4

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO