ПРОДОВЖЕНО РЕЄСТРАЦІЮ ДЛЯ УЧАСТІ У ВСТУПНИХ ІСПИТАХ ДО БАКАЛАВРАТУ

bakalavratЗ огляду на ситуацію в державі, Міністерство освіти і науки України ухвалило рішення про продовження термінів формування реєстраційних карток для участі в національному мультипредметному тесті. Такі картки можна сформувати до 19 квітня 2022 року.

Нагадаємо, що для організації вступних випробувань на бакалаврат потрібна підтверджена інформація про потенційних учасників цих випробувань. Таку інформацію Український центр оцінювання якості освіти отримає з бази даних реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

З інформацією щодо реєстрації можна ознайомитися за посиланням https://testportal.gov.ua/prodovzheno-reyestratsiyu-dlya-uchasti-vstupnyh-ispytah-do-bakalavratu/.

Зауважимо, що в травні кожен, хто зареєструвався для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, на своїй Інформаційний сторінці обов’язково повинен підтвердити бажання складати це тестування, а також повідомити про регіон, де буде перебувати в липні.

Інформацію упорядковано завідувачем навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО Остапенко О.І.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO