ГРОМАДИ СУМЩИНИ ЗАКЛИКАЮТЬ СВІТ: ЗАКРИЙТЕ НЕБО НАД УКРАЇНОЮ!

3Звернення до США, учасників Організації Північноатлантичного договору, керівництва країн Європи, дипломатичних місій, представництв міжнародних організацій підписали депутати обласної ради, Сумської міської ради, а також громади Сумської області

 

«Народ України благає закрити небо над нашою державою. Наша Сумщина − один з найбільш постраждалих регіонів від нальотів ворожої авіації. Десятки тисяч жертв серед мирного населення по всій Україні, вбиті діти та жінки, зруйновані житлові будинки та інфраструктура − це результат зволікання західними партнерами з прийняттям цього рішення. Діяти потрібно невідкладно», − йдеться, зокрема, у зверненні депутатів Липоводолинської селищної ради.

До закликів депутатів доєднується і громадськість. Кожен житель Сумщини просить сильних світу цього закрити українське небо, щоб запобігти збільшенню кількості жертв серед мирного населення.

У наслідок нічного авіабомбардування з 7 на 8 березня міст Суми і Охтирка, прилеглих населених пунктів знову є загиблі та травмовані, серед яких діти.

Тож Сумщина закликає: закрийте небо над Україною! Дайте людям вижити! Дайте вижити дітям!

NO FLY ZONE OVER UKRAINE!

SAVE A LIFE!

#CloseTheSky #NoFlyZoneUA

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO