ПРОФЕСІЙНА САМОРЕАЛІЗАЦІЯ: ТВОРИМО МАЙБУТНЄ ВІДПОВІДАЛЬНО

06Професійне навчання у закладі  освіти – один із початкових етапів формування і становлення учнівської молоді як суб’єкта майбутньої професійної діяльності. Якою має бути роль соціального педагога у цьому процесі обговорили в рамках онлайн-семінару соціальні педагоги закладів  фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти.

Захід проведено навчально-методичним центром психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 22 лютого 2022 року на базі Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації. У семінарі взяли участь 30 спеціалістів.

Під час онлайн-зустрічі Світлана ГАВРИЛЕНКО, методист навчально-методичного центру психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, звернула увагу на роль соціального педагога в формуванні готовності до професійної самореалізації здобувачів освіти, проаналізувала феномен готовності та складові, що впливають на його формування, сучасні форми просвітницької  роботи з цього напрямку.

Власним досвідом щодо застосування методу проєктів у підготовці студентів до професійної самореалізації поділилася Світлана КОВАЛЕНКО, соціальний педагог комунального закладу Сумської обласної ради «Лебединський педагогічний фаховий коледж імені  А.С. Макаренка».

Жвавий інтерес у присутніх викликало практичне заняття та презентація просвітницької програми ««Від мрії до дії», яка була представлена Ліліаною ЯРОВОЮ, практичним психологом Комунальної установи Сумська спеціалізована школа I-III ступенів № 17.

Ознайомитися з презентаціями спікерів семінару можна на сайті навчально-методичного центру психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти (рубрика «Методична скарбничка» – «Презентації»).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO