ГОЛОВНА МЕТА ДІЯЛЬНОСТІ ІНСТИТУТУ – РЕАЛІЗАЦІЯ КОНЦЕПЦІЇ «НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА»

03Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» та Статуту КЗ СОІППО ректор Інституту щорічно звітує про підсумки роботи за рік перед вищим колегіальним органом громадського самоврядування – Зборами трудового колективу.

26 січня 2022 року, за ініціативою голови зборів трудового колективу Світлани Коди, відбулися збори трудового колективу КЗ Сумського ОІППО. На порядку денному зборів ‒ звіт в.о. ректора Інституту, доктора історичних наук, доцента Юрія Нікітіна про підсумки роботи за 2021 рік.

У звіті Юрій Нікітін зазначив, що діяльність колективу була спрямована на забезпечення готовності працівників галузі освіти Сумської області до професійної самореалізації в умовах модернізації системи освіти через досягнення ними високого особистісного, професійного та науково-методичного рівня компетентності.

Ректор зауважив, що удосконалення системи безперервної освіти працівників галузі освіти в Сумській області на основі поєднання національних надбань світового значення та усталених європейських традицій забезпечення розвитку фахівців, при цьому забезпечуючи безперервну освіту громадян та здійснюючи практичну реалізацію освітньої політики в Україні – це Стратегічна мета Інституту.

Звіт ректора містив ґрунтовну інформацію про досягнення в усіх сферах діяльності Інституту: основну діяльність, наукову інноваційність, господарську діяльність, інфраструктуру та соціальну відповідальність.

Підбиваючи підсумки роботи за рік, Юрій Нікітін окреслив головні завдання та пріоритети розвитку післядипломної педагогічної освіти, плани та перспективи діяльності Інституту в умовах реформування освіти.

До обговорення звіту ректора долучились:

Світлана Драновська, кандидат історичних наук, в.о. завідувача кафедри соціально-гуманітарної освіти; Галина Єфремова, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту; Аллла Вознюк, доктор психологічних наук, професор, доцент, в.о. завідувача кафедри психології; Зоя Декунова, старший викладач кафедри теорії і змісту освіти; Оксана Салій, лаборант кафедри соціально-гуманітарної освіти; Вікторія Перлик, голова ПК КЗ СОІППО, старший викладач кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту, методист з управлінської діяльності навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку; Олена Остапенко, завідувач навчально-методичного відділу якості моніторингу освіти та зовнішнього незалежного оцінювання. Усі виступаючі запропонували затвердити звіт і визнати роботу ректора – «задовільно». Цю пропозицію одноголосно підтримали учасники Зборів трудового колективу.

Присутній на зборах депутат Сумської обласної ради, голова фракції політичної партії «Слуга народу» Микита Баня подякував колективу інституту за важливу, плідну роботу, а також ознайомив присутніх з діяльністю обласної ради щодо підтримки освітньої галузі.

Наприкінці зборів, проректор з наукової роботи інституту Сергій Грицай, за дорученням ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», вручив подяку ректору та колективу за активну участь у Національному форумі «Нова українська школа 2021: синергія, інтеграція, менеджмент».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO