Самоконтроль – одна із характеристик свободи і відповідальності особистості

golovnaФормування в дітей уміння самостійно контролювати як результат власної діяльності, так і її процес, сприяє не тільки кращому засвоєнню знань, але й усвідомленню кожним  себе в ролі суб’єкта певної діяльності. Особливо актуальним питання формування самоконтролю особистості набуло в умовах дистанційного навчання.

Обговоренню проблеми формування самоконтролю у здобувачів освіти було присвячено методичний порадник, проведений навчально-методичним центром психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 21 січня 2022 року. Його учасниками стали практичні психологи закладів фахової передвищої освіти, професійної (професійно-технічної) освіти, інституційного догляду та виховання дітей (усього 50 осіб).

У рамках онлайн-зустрічі методистом центру Анною РАСТРОСТА розглянуто особливості формування самоконтролю на різних вікових етапах розвитку особистості, визначено впливи середовища на формування цієї характеристики у здобувачів освіти, роль дорослого під час дистанційного навчання в процесі формування самоконтролю як однієї з найважливіших передумов самостійної діяльності дітей.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO