Підвищення кваліфікації педагогів Сумщини відповідно до Концепції «Нова українська школа» у 2021 році завершено

0скрин презентаціїПідготовка педагогів Сумщини до роботи в умовах Нової української школи, яка була запланована за підсумками замовлень з боку відділів освіти, центрів професійного розвитку, закладів загальної середньої освіти різних типів, трьох онлайн-реєстрацій, протягом жовтня-грудня 2021 року у КЗ СОІППО успішно завершена.

Протягом грудня 2021 року на курсах ПК НУШ підвищили кваліфікацію 1887 учителів закладів загальної середньої освіти Сумської області, які забезпечують реалізацію Державного стандарту початкової освіти та забезпечуватимуть реалізацію нового Державного стандарту базової середньої освіти.

Серед них:

  • учителі початкової школи, які забезпечують реалізацію Державного стандарту початкової освіти, навчають учнів 1-х класів у 2021-2022 н.р. – 135 педагогів;
  • учителі 5 класів закладів загальної середньої освіти, які забезпечуватимуть реалізацію нового Державного стандарту базової середньої освіти у 2022-2023 н. р. (у т. ч. і директори та заступники директорів ЗЗСО) – 1671 педагога;
  • асистенти вчителів – 81 педагог.

До освітнього процесу протягом грудня 2021 року були залучені 17 тренерів та 19 тренерів-педагогів.

Усього протягом 2021 року курси підвищення кваліфікації щодо реалізації Концепції «Нова Українська школа» пройшли 6018 освітян, які забезпечують реалізацію Державного стандарту початкової освіти та забезпечуватимуть реалізацію нового Державного стандарту базової середньої освіти:

- керівні кадри – 471 педагог;

- вчителі 5 класів – 4844 педагога;

- вчителі початкових класів – 533 педагога;

- асистенти вчителів – 170 педагогів.

Адміністрація інституту висловлює вдячність тренерам НУШ і тренерам – педагогам НУШ за сумлінність у підготовці вчителів на курсах_ПК_НУШ, за професіоналізм, який вони продемонстрували в забезпеченні освітнього процесу, за підтримку, яку надавали один одному і слухачам у скрутні моменти.

Ми цінуємо Ваш величезний труд і прекрасно усвідомлюємо масштаби вашого вкладу в професійний розвиток педагогів Сумщини. Спасибі Вам за це і бажаємо вам енергії, сил, терпіння, удачі і нових професійних успіхів. 

Курси НУШ грудень 2021

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO