Апробація завдань ЗНО Українського центру оцінювання якості освіти в Сумській області

golovna crНа виконання листа Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти від 11.10.2021 № 10/01-25/548 «Про проведення апробації завдань зовнішнього незалежного оцінювання» у закладах освіти Білопільської, Сумської міських рад, Краснопільської, Степанівської селищних рад, Миколаївської, Садівської сільських рад у період з 25 листопада до 3 грудня 2021 року було проведено апробацію завдань зовнішнього незалежного оцінювання.

Усього було організовано 665 апробаційних тестувань із восьми навчальних предметів (українська мова, українська література, історія України, математика, хімія, фізика, біологія, географія). До апробації тестів було залучено учнів, студентів закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти загальною кількістю 405 осіб.

Адміністрування апробації в кожній аудиторії здійснювалося працівниками навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО: завідувачем (Остапенко О.І.), методистами (Борисенко О.Ф., Братковою Г.М.), провідним фахівцем (Максименко Т.В.). Окрім представників Сумського ОІППО, у кожній навчальній аудиторії був присутній представник закладу освіти, на базі якого проводилася апробація.

Апробацію тестових завдань у закладах освіти було проведено на високому організаційному рівні та відповідно до інструкцій, наданих Харківським регіональним центром оцінювання якості освіти.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO