Настановна нарада «Конкурс «Учитель року –2022»: організаційні аспекти»

golovna24 листопад 2021 року в Сумському ОІППО відбулася (в онлайн режимі) настановна нарада «Конкурс «Учитель року – 2022»: організаційні аспекти» для учасників першого туру всеукраїнського конкурсу – учителів закладів загальної середньої освіти.

На самому початку зібрання учасників привітав Нікітін Ю.О., в.о. ректора Сумського ОІППО, доктор історичних наук, доцент, який наголосив на добровільній участі педагогів у конкурсі та дотриманні академічної доброчесності.

Настановна нарада відбулася на платформі Microsoft Teams, за модерації Удовиченко І.В., проректора з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, доктора педагогічних наук, доцента, яка акцентувала увагу педагогів на ефективному самопозиціюванні в рамках конкурсу та зосередила увагу на організаційних особливостях проведення конкурсу, наголосивши, що конкурс буде проведено з дотриманням законодавства України в частині запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

По завершенню основної частини відбулися тематичні наради (за спікерства методистів навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО), на платформі Google Meet  за номінаціями:

«Інформатика» (Карпуша В.М., методист з фізики та астрономії);

«Біологія» (Кісільова М.В., методист з біології, екології, природознавства та основ здоров’я);

«Основи правознавства» (Третьякова О.В., методист з історії, правознавства та курсів духовно-морального спрямування);

«Мистецтво» (Сердюк О.П., завідувач навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку)

Члени оргкомітету, протягом усього періоду зібрання, акцентували увагу учасників на особливостях проведення конкурсних випробувань, критеріях оцінювання, організаційних аспектах.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO