ГОТУЄМО НАУКОВУ Й ІНЖЕНЕРНУ ЕЛІТУ СУМЩИНИ

golovnaЕкзаменаційна сесія підвищення кваліфікації керівників гуртків науково-технічного напряму закладів позашкільної освіти відбулася 25.10.2021 – 27.10.2021, куратором і модератором якої була Лариса Сєрих, в.о. завідувача кафедри теорії і методики змісту освіти КЗ СОІППО, к. пед. наук, доцент.

Під час інтерактивних занять колеги-керівники гуртків науково-технічного напряму з усієї області удосконалювали свої вміння працювати з комп’ютерною технікою та інтерактивним обладнанням, ділилися досвідом. Так, вивчали й аналізували роботу гуртка «WEB-MIDITAUR» Центру дитячої та юнацької творчості Краснопільської селищної ради; розглядали технології, які дозволять використовувати весь функціонал HTML5 в наборі з JavaScript та CSS3. Познайомитеся з такими технологіями, як Flexbox, Grid, також на заняттях детально розглянули основи синтаксису і семантики, такі елементи, як вбудоване аудіо та відео, геолокація, елемент Canvas, а також багато інших нововведень HTML5. Такі заняття дозволяють опановувати найбільш популярну мову програмування – JavaScript – крос-платформову, об’єктно-орієнтовану скриптову мову, яка може використовуватися як на стороні клієнта, так і на стороні сервера.

Зацікавив також досвід авіамоделювання Роменського ОЦПО та РТМ, робота вихованців з радіокерованими моделями для повітряного бою, з радіокерованими моделями для перегонів, з радіокерованими пілотажними моделями. Багато цікавих ідей та знахідок вразили слухачів курсів підвищення кваліфікації – модульне орігамі, початкове технічне моделювання, STEM-освіта, STEM-проєкти та інше.

Завжди потрібно відчувати дух часу!

Бо ми готуємо наукову й інженерну еліту Сумщини

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO