Психологічна готовність до професійної самореалізації – основа для побудови успішної кар’єри

golovnaПсихологічна готовність до самореалізації є основою усвідомленого підходу до майбутньої професійної діяльності, оскільки допомагає учням та студентам зрозуміти та обрати для себе найкращі напрямки роботи, сприяє ефективній діяльності в обраних напрямках та успішному кар’єрному зростанню.

Про роль практичного психолога в формуванні психологічної готовності до професійної самореалізації йшлося під час онлайн-семінару для практичних психологів закладів фахової передвищої  та професійної (професійно-технічної) освіти, проведеного навчально-методичним центром психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 21 жовтня 2021 року. У заході взяли участь 40 практичних психологів.

Феномен психологічної готовності та складові, що впливають на її формування, проаналізувала для присутніх Анна РАСТРОСТА, методист центру.  

Досвідом роботи щодо формування психологічної готовності здобувачів освіти до професійної самореалізації з учасниками семінару поділилася Наталія МИХАЙЛЕНКО, практичний психолог Лебединського фахового медичного коледжу імені професора М.І. Сітенка.  

Віталія ЗІНЧЕНКО, практичний психолог Охтирського фахового коледжу СНАУ, познайомила  колег з організацією діагностико-прогностичної діяльності зі здобувачами освіти, що проводиться  з метою  створення умов для формування у них психологічної готовності до професійної діяльності.

За результатами онлайн-семінару учасники отримали інформаційні та методичні матеріали для практичного використання у своїй діяльності.


Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO