У Сумській області розпочато роботу щодо проведення дослідження стану розвитку позашкільної освіти

fotoВідповідно до наказу  Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 16.06.2021 № 56 «Про проведення дослідження стану розвитку позашкільної освіти», Інститутом модернізації змісту освіти буде проведено дослідження стану розвитку позашкільної освіти в Україні.

Метою дослідження є вивчення потенціалу позашкільної освіти, закладів позашкільної освіти як невід’ємного складника системи освіти України. Дослідження буде проведено у три етапи, – перший заплановано на 2021-2022 роки.

Відповідно до графіка проведення, 11 жовтня 2021 року відбулася онлайн-нарада з питань організації та проведення цього дослідження, за участю регіональних координаторів. Від Сумської області в онлайн-нараді взяла участь Остапенко О.І., завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Модератором наради Флярковською О.В., начальником відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту позашкільної освіти та виховної роботи ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», було озвучено організаційні складові дослідження та зроблено акцент на дотриманні методів, графіку, вибіркової сукупності респондентів.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO