JustClass – безкоштовна платформа для автоматичної перевірки домашніх завдань

golovnaВ Україні створено безкоштовну платформу JustClass для автоматичної перевірки й оцінювання домашніх завдань. Мета – допомогти освітянам у щоденній роботі у кризових ситуаціях та в умовах воєнного стану.

Використання вчителями безкоштовної платформи для автоматичної перевірки домашніх завдань JustClass сприяє оптимізації освітнього процесу, дозволяє відстежити успіхи учнів.

На онлайн-платформі JustClass учителі закладів загальної середньої освіти зможуть обирати інтерактивні завдання, розроблені на основі навчальних програм і методичних рекомендацій Міністерства освіти і науки України та надсилати учням згенероване посилання.

JustClass автоматично перевіряє та оцінює виконані домашні роботи за 12-бальною шкалою, зберігає оцінки в особистому кабінеті вчителя та учнів.

З метою запобігання списування та формування академічної доброчесності, у JustClass дозволено виставляти час і дедлайн для виконання домашнього завдання та приховувати показ правильних відповідей для учнів.

Учителі закладів загальної середньої освіти можуть розпочати роботу на платформі JustClass, зареєструвавшись за посиланням: https://justclass.com.ua/.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO