В Україні стартувала державна програма для населення з обміну ламп розжарювання на світлодіодні лампи

golovnaУряд затвердив програму для населення з обміну ламп розжарювання на світлодіодні лампи, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 10.01.2023 № 25 «Про реалізацію експериментального проєкту щодо створення сприятливих умов для забезпечення ефективного споживання електричної енергії населенням».

Згідно з вказаною вище Постановою, затверджено порядок, який визначає процедуру реалізації експериментального проєкту; установлено, що: учасниками експериментального проекту є фізичні особи – громадяни України, які досягли 18-річного віку (яким в установленому законодавством порядку присвоєно реєстраційний номер облікової картки платника податків), акціонерне товариство «Укрпошта», державне підприємство «ДІЯ».

Із 30 січня в «Дії» українці можуть подати заяву про обмін старих ламп розжарювання на енергоощадні LED-лампи, а потім отримати їх в одному з відділень «Укрпошти».

Для участі в програмі слід залишити заяву в застосунку «Дія», виконавши наступні кроки:

  • авторизуватись у застосунку;
  • обрати «Послуги – Обмін лампочок»;
  • указати контактний номер телефону та відділення Укрпошти, у якому бажано отримати лампи;
  • зазначити тип та кількість світлодіодних ламп для отримання.

Якщо людина не має можливості замовити лампи через застосунок «Дія», то вона має прийти до відділення «Укрпошти» із паспортом, ідентифікаційним кодом та лампами розжарювання не більше п’яти штук. За наявності вільних LED ламп буде здійснено обмін. Обмін проводиться виключно на справні лампи розжарювання.

Звертаємо увагу, якщо людина вдома виявить, що одна чи декілька з отриманих діодних ламп не працюють, то в неї буде можливість замінити їх у відділенні «Укрпошти» на інші діодні лампи. Такий обмін можна здійснити один раз, повертати несправні лампи потрібно в пакуванні від виробника. Без упаковки обмін не здійснюється.

Інформацію, про механізм обміну ламп розжарювання на світлодіодні лампи можна знайти за посиланням: https://bit.ly/3HIVssW.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO