Цифрові інструменти Google для освіти

golovnaЗапорукою успіху реалізації Концепції державної політики в сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» є наскрізне застосування цифрових технологій в освітньому процесі.

З метою розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації дистанційного та змішаного навчання, оцінювання результатів навчання учнів у цифровому освітньому середовищі, Міністерство освіти і науки України, за підтримки Google Україна, організовує безоплатне навчання всіх бажаючих, у межах програми «Google Digital Tools for Education/ Цифрові інструменти Google для освіти» за 3 рівнями:

  • базовий, який складається з 3 модулів (робота з мобільними пристроями);
  • середній, уключає 1 модуль, базується на роботі із вебпереглядачем Google Chrome;
  • поглиблений, уключає 1 модуль (робота з Chrombook або персональним комп’ютером, ноутбуком з операційною системою Chrome OS Flex).

Навчання відбувається дистанційно, до кожної теми публікується запис лекції, учасники отримують завдання у захищених віртуальних навчальних кімнатах Google Класів, де забезпечено ефективний зворотний зв’язок через супровід і консультації тренерів у приватних коментарях, організацію відеоконференцій у Google Meet.

Учителі закладів загальної середньої освіти ознайомляться з особливостями та перевагами Google Workspace for Education, навчаться працювати з обліковим записом закладу освіти на різних пристроях: за допомогою комп’ютера й мобільного телефону. Це допоможе організувати ефективну взаємодію між учасниками освітнього процесу за допомогою цифрових інструментів Google.

З метою професійного розвитку, удосконалення роботи з цифровими інструментами, учителі закладів загальної середньої освіти можуть розпочати навчання на порталі «Цифрові інструменти Google для освіти» (https://bit.ly/3JfyHNo).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO