MozaBook – інтерактивне навчання № 1 в Україні

golovnaВ умовах воєнного стану, з метою оптимізації освітнього процесу, стимулювання інтересу до навчання та розвитку пізнавального інтересу здобувачів освіти, учителям доцільно використовувати сучасні технології візуалізації навчального матеріалу для організації дистанційного та змішаного навчання змісту предметів.

За допомогою інтерактивного програмного комплексу mozaBook можна урізноманітнити інструментарій шкільних уроків численними ілюстраційними, анімаційними та творчими презентаційними можливостями. Видовищні інтерактивні елементи й вбудовані додатки сприятимуть розвитку навиків та зацікавленості здобувачів освіти, полегшуватимуть проведення дослідів і допоможуть у засвоєнні навчального матеріалу (вебінар співзасновника компанії Mozaik Пітера Торока про можливості програми mozaBook та mozaWeb – за покликанням https://www.youtube.com/watch?v=YAn15x0LVx8)

Інтерактивний програмний комплекс налічує більше 200 підручників та посібників, відповідно до навчальних програм, які затверджено Міністерством освіти та науки України; 1300 3D презентацій, які містять понад 5000 3D моделей; 5300 відео та ілюстрацій; 118 різноманітних інструментів.

MozaBook підходить для використання на інтерактивних дошках та комп'ютерах, як у закладах освіти, так і вдома. Онлайн-синхронізація надасть можливість отримати доступ до всього контенту з будь-якого комп'ютера, на якому встановлено додаток mozaBook.

У додатку mozaBook можна відкривати цифрові підручники та доповнювати їх цифровим вмістом: відео, аудіо, 3D-сценами та завданнями, створювати видовищні презентації, конспекти уроків та оригінальні завдання, які зацікавлять здобувачів освіти і допоможуть більш легко засвоїти навчальний матеріал.

За допомогою програми можна створювати зошити, сторінки яких можуть бути ілюстровані фоновими зображеннями. У зошитах можна писати, малювати, вставляти зображення, відео та 3D-сцени з медіатеки (з більш детальною інструкцією щодо використання інтерактивного додатку можна ознайомитися за наведеним вище QR-кодом).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO