Платформу Всеукраїнської школи онлайн поповнили тестами для діагностики результатів навчання учнів

golovnaДва роки коронавірус, а тепер повномасштабна війна в Україні спричинили обмеження доступу учнів і вчителів до освітнього процесу, а як наслідки – втрати у навчальному часі, уміннях та знаннях учнів. Тепер на платформі ВШО учителі й учні можуть продіагностувати та вчасно надолужити ці втрати.

До Всеукраїнської школи онлайн додали діагностичні тести з математики й української мови для учнів 5, 7 та 9 класів. Також тести допоможуть з’ясувати, як учні засвоїли теми з попередніх двох років навчання, та виявити, що потрібно додатково доопрацювати. Це – інструмент для вчителя, який дозволить провести «скринінг» класу та зрозуміти, на якому рівні перебувають діти. Окрім того, продіагностувати свої успіхи може й сам учень вдома – тести у відкритому доступі на платформі ВШО.

Діагностичні тести складаються із двох блоків – первинного та вторинного тестування.

Первинне тестування учням варто пройти на початку навчального року. За його підсумками вчитель отримує детальний звіт, який містить і загальну статистику успішності, і рекомендації, які конкретно теми потребують  додаткового опрацювання. Звіт за результатами отримує кожен учень, а також перелік посилань на матеріали, які варто опрацювати, аби поліпшити  результати навчання у темах, з яких було допущені помилки. Таке діагностування створено для ключових етапів навчання – на початку 5 класу за другий  цикл початкової освіти (3-4 клас), у 7 класі для діагностики адаптаційного циклу базової освіти (5-6 клас) та у випускному 9 класі для виявлення можливих прогалин за перші два роки другого базового циклу базової середньої освіти (7-8 клас).

Діагностика розроблена за ініціативи «Збереження доступу до шкільної освіти», що впроваджується  в межах проєкту «Супровід урядових реформ в Україні». Цей проєкт є програмою міжнародної технічної допомоги, що фінансується Урядом Канади.

Діагностичні тести доступні для всіх охочих на платформі Всеукраїнської школи онлайн у розділі «Курси» ( https://lms.e-school.net.ua/).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO