Новий Всеукраїнський проєкт «Навички для успішного життя»

golovnaДіти, безсумнівно, – майбутнє України. А тому їхній освіті потрібно приділяти чимало часу. Мова не тільки про базові знання з математики, мови чи інших навчальних предметів, але й про навики, що допоможуть їм у майбутньому стати успішними.

З цією метою Міністерство освіти і науки України, Інститут модернізації змісту освіти, Асоціація інноваційної та цифрової освіти, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) та провідні українські школи дистанційного навчання запустили новий освітній проєкт «Навички для успішного життя».

У проєкті можуть узяти участь учні від 12 до 17 років (безкоштовно).

Фінансова та цифрова грамотність, емоційний інтелект, ефективна комунікація, креативне мислення, лідерство, стресостійкість, гнучкість в ухваленні рішень, а також уміння визначити професію своєї мрії та побудувати власну траєкторію подальшого навчання та кар’єри – це основна програма проєкту «Навички для успішного життя».

У навчанні, у рамках проєкту, зможуть взяти участь як діти, які перебувають в Україні, так і ті, що через війну оселились в одній із 14 країн світу. Навчання відбувається у чотири потоки:

  • 1-й потік – уже триває;
  • 2-й потік – січень-лютий 2023 р.;
  • 3-й потік – березень-квітень2023 р.;
  • 4-й потік – травень-червень2023 р.

Наразі запускають чотири курси, кожен з яких триватиме по два місяці. Зареєструватися на участь-навчання у проєкті можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1a1exyFC6fT7HI3tLucSGss6JDqOKDoDsw_v11cws0RI/viewform?edit_requested=true .

З умовами участі у проєкті «Навички для успішного життя» можна ознайомитися за посиланнями: http://surl.li/eelny; http://surl.li/eeloa

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO