ВІРТУАЛЬНІ ЛАБОРАТОРНІ СИМУЛЯТОРИ ВІД «LABSTER»

LabsterДля забезпечення якісного навчання у закладах освіти з природничої освітньої галузі у дистанційному та змішаному форматах й упровадження STEM-освіти, між  Міністерством освіти і науки України та розробниками платформи для віртуальних лабораторій «Labster» було укладено угоду про співпрацю.

Платформа «Labster» є світовим лідером з розроблення віртуальних навчальних симуляторів. Наразі доступні близько 300 симуляцій з анатомії та фізіології, біохімії, біології, біотехнології, хімії, мікробіології, фізики та наук про Землю.

Тривалість симуляцій становить від 10 до 50 хвилин, залежно від теми та авторської розробки. Під час використання симуляцій учні ознайомлюються з теорією, виконують запропоновані завдання, проходять тестування, а вчитель має можливість слідкувати за успіхами своїх школярів, спостерігати за їхнім прогресом та, у разі виникнення проблем щодо виконання завдань, – вчасно надати допомогу.

Для використання симуляцій під час освітнього процесу важливим є наявність комп’ютера, хромбука  або iPad із характеристиками, ознайомитися з якими можна за посиланням https://is.gd/ARQR7A, та надійне підключення до Інтернету. У разі виникнення питань, можна звернутися до служби підтримки Labster або у довідковий центр, розміщений на платформі (https://help.labster.com/).

Розробниками платформи також передбачено навчання ІТ-адміністраторів і вчителів закладів освіти, щодо можливостей платформи та напрямів реалізації  запропонованих симуляторів й відеоматеріалів (перший навчальний вебінар відбувся у грудні 2022 року, переглянути його можна за посиланням  https://is.gd/N3sBAI).

Для проходження навчання вчителі мають зареєструватися за посиланням: https://www.labster.com/ua/science-educator-certificate.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO