НАЦІОНАЛЬНА ШКОЛА УПРАВЛІНЦІВ

golovnaДля системного підвищення кваліфікації керівників закладів дошкільної, загальної середньої, професійної,  фахової передвищої та вищої освіти Міністерство освіти і науки України, спільно з ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» та ГО «Асоціація інноваційної та цифрової освіти», створили платформу «Національна школа управлінців».

«Підготовка еліти у сфері освіти – фундамент для реалізації майбутніх реформ в освітній галузі. Керівники дитячих садків, шкіл, коледжів, закладів професійно-технічної освіти та університетів мають бути не просто адміністративними менеджерами своїх закладів освіти, а й головними амбасадорами суспільних змін, які надихатимуть та організовуватимуть свої колективи до рішучих дій, що приведуть до покращення якості навчання, запровадження інноваційних технологій в освіті та підготовки  нових поколінь українців до успішного життя наперекір усім викликам сьогодення», – зазначив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Переваги навчання в Національній школі управлінських кадрів:

  • застосування інноваційних освітніх технологій, зокрема мультимедійних курсів у міжнародному форматі «SCORM» (70% навчання – це практичні заняття та практика у кращих закладах освіти);
  • міжнародні спікери з провідних країн у галузі освіти (США, Фінляндії тощо).

Вітчизняні та зарубіжні фахівці навчатимуть майбутніх і новопризначених керівників закладів освіти управлінській справі, підтримають їх на шляху професійного і кар’єрного зростання.

Підвищення кваліфікації за допомогою платформи «Національна школа управлінських кадрів» – це різні форми навчання: дистанційна, очно-дистанційна, очна, змішана, що дають можливість слухачам обрати найбільш зручну для кожного форму навчання.

На сьогодні навчання доступне для керівників закладів загальної середньої освіти за двома програмами:

  • навчання резерву управлінських кадрів галузі освіти, за участю українських фахівців та фінських експертів;
  • «Лідер у мені» – програма для керівників закладів освіти, ЗПТО, реалізована спільно з «Franklin Covey Education» (США) – провідною міжнародною освітньою організацією, яка навчає 500 найкращих компаній світу у понад 100 країнах.

Найближчим часом на платформі «Національна школа управлінців» з’являться програми від корпорації «Intel», курс підвищення кваліфікації для керівників закладів дошкільної освіти.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO