Громадянська та історична освітня галузь

5 клас

Модельні навчальні програми

  1. «Вступ до історії України та громадянської освіти. 5 клас» для закладів загальної середньої освіти (автори: Бакка Т.В., Желіба О.В., Мелещенко Т.В., Щупак І.Я.).
  2. «Вступ до історії України та громадянської освіти. 5 клас» для закладів загальної середньої освіти (автори: Бурлака О.В., Власова Н.С., Желіба О.В., Майорський В.В., Піскарьова І.О., Щупак І.Я.).
  3. «Вступ до історії України та громадянської освіти. 5 клас» для закладів загальної середньої освіти (автори: Гісем О.В., Мартинюк О.О.).
  4. «Вступ до історії України та громадянської освіти. 5 клас» для закладів загальної середньої освіти (автори: Желіба О.В., Мокрогуз О.П.).
  5. «Досліджуємо історію і суспільство. 5-6 класи (інтегрований курс)» для закладів загальної середньої освіти (автори: Васильків І.Д., Димій І.С.,   Шеремета Р.В.).
  6. «Досліджуємо історію і суспільство. 5-6 класи (інтегрований курс)» для закладів загальної середньої освіти (автори: Гісем О.В., Мартинюк О.О., Гісем О.О., Охредько О.Е.).
  7. «Досліджуємо історію і суспільство. 5-6 класи (інтегрований курс)» для закладів загальної середньої освіти (автори: Пометун О.І., Ремех Т.О., Малієнко Ю.Б., Мороз П.В.).
  8. «Україна і світ. Вступ до історії та громадянської освіти. 5-6 класи (інтегрований курс)» для закладів загальної середньої освіти (автори: Власова Н.С., Желіба О.В., Кронгауз В.В., Секиринський Д.О., Щупак І.Я.).
  9. «Україна і світ. Вступ до історії та громадянської освіти. 5-6 класи (інтегрований курс)» для закладів загальної середньої освіти (автори: Даниленко В.М., Гісем О.В., Мартинюк О.О., Охредько О.Е., Тарасюк Т. Д.).
  10. «Україна і світ. Вступ до історії та громадянської освіти. 5-6 класи (інтегрований курс)» для закладів загальної середньої освіти (автори: Кафтан М.В., Козорог О.Г., Костюк І.А., Мудрий М.М., Селіваненко В.В.).

Підручники

  1. «Вступ до історії України та громадянської освіти» підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти (автори: Бакка Т.В., Желіба О.В., Мелещенко Т.В., Ашортіа Є.Д.).
  2. «Вступ до історії України та громадянської освіти» підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти (автори: Власов В.С., Гирич І.Б., Данилевська О.М.).
  3. Вступ до історії України та громадянської освіти» підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти (автори: Гісем О.В., Мартинюк О.О.).
  4. «Вступ до історії України та громадянської освіти» підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти (автори: Мокрогуз О.П., Єрмоленко А.П.).
  5. «Вступ до історії України та громадянської освіти» підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти (автори: Сорочинська Н.М.).
  6. «Вступ до історії України та громадянської освіти» підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти (автори: Хлібовська Г.М., Крижановська М.Є., Наумчук О.В.).
  7. «Вступ до історії України та громадянської освіти» підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти (автори: Щупак І.Я., Бурлака О.В., Піскарьова І.О., Посунько А.Л.).
  8. «Україна і світ: вступ до історії та громадянської освіти» підручник інтегрованого курсу для 5 класу закладів загальної середньої освіти (автори: Кафтан М.В., Козорог О.Г., Костюк І.А., Селіваненко В.В., Цеунов І.А.).
  9. «Україна і світ: вступ до історії та громадянської освіти» підручник інтегрованого курсу для 5 класу закладів загальної середньої освіти (автори: Панарін О.Є., Макаревич А.С., Топольницька Ю.А., Охріменко О.С.).
  10. «Україна і світ: вступ до історії та громадянської освіти» підручник інтегрованого курсу для 5 класу закладів загальної середньої освіти (автори: Щупак І.Я., Власова Н.С., Секиринський Д.О., Кронгауз В.О., Павловська-Кравчук В.А.).
  11. «Досліджуємо історію і суспільство» підручник інтегрованого курсу для 5 класу закладів загальної середньої освіти (автори: Васильків І.Д., Басюк О.Я., Гінкул Г.С., Грисюк Л.А., Димій І.С., Іртищева О.А., Костікова М.І., Паршин І.Л., Шеремета Р.В.).
  12. «Досліджуємо історію і суспільство» підручник інтегрованого курсу для 5 класу закладів загальної середньої освіти (автори: Мороз П.В., Мороз І.В.,  Моцак С.І.).
  13. «Досліджуємо історію і суспільство» підручник інтегрованого курсу для 5 класу закладів загальної середньої освіти (автори: Панарін О.Є.,  Топольницька Ю.А., Макаревич А.С., Охріменко О.С.).
  14. «Досліджуємо історію і суспільство» підручник інтегрованого курсу для  5 класу закладів загальної середньої освіти (автори: Пометун О.І., Малієнко Ю.Б., Ремех Т.О.).

Посібник

  1. «Медіаосвіта в Державному стандарті базової середньої освіти (5-6 класи)».

Освітні портали

  1. Всеосвіта.
  2. Методичний портал.
  3. «Навчально-методична скарбниця. НУШ 5-6 класи».
  4. Нова українська школа.
  5. Освіторія.

Відеоматеріали

  1. Історія як наука про розвиток людства (5 клас).
  2. Історико-географічні регіони України.
  3. Історія як минуле людини і суспільства. Історичні дослідження.
  4. Історичні джерела та їх різновиди (5 клас).
  5. Географічний та історичний простір.
  6. Міфи та легенди. Первісні уявлення людини про світ. Чарівні істоти українського міфу.
  7. Територія нашої держави. Досліджуємо історію і суспільство. НУШ 5 клас..
  8. Українські міста і села у минулому і тепер.
  9. Факти. Фейки. Припущення. Історичне явище.
  10. Хронологія і літочислення.
  11. Що таке історія?.
  12. Як працюють історики.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO