НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ПРОЕКТ «ІНТЕЛЕКТ УКРАЇНИ»

Науковий керівник Проекту

  • Гавриш І. В., доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки і методики професійної освіти Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди.

Наукові консультанти Проекту

  • Бех І. Д., доктор психологічних наук, дійсний член АПН України, директор Інституту проблем виховання Національної академії педагогічних наук;

  • Кириленко С. В., кандидат педагогічних наук, начальник відділу педагогічних інновацій та виховної роботи Інституту інноваційних технологій і змісту освіти.

Мета Всеукраїнського науково-педагогічного проекту «Інтелект України»:

  • впровадження в освітній простір України системи пошуку, розвитку та педагогічної підтримки інтелектуально здібних дітей і учнівської молоді.

Завдання проекту:

  • створення науково обґрунтованої та експериментально перевіреної системи пошуку та відбору академічно обдарованих дітей і учнівської молоді, з метою подальшої освіти, яка б дозволила повністю реалізувати їх творчий потенціал;

  • створення науково і методично обґрунтованої та експериментально перевіреної системи освіти для академічно обдарованих дітей дошкільного віку;

  • створення науково і методично обґрунтованої та експериментально перевіреної системи освіти для академічно обдарованих учнів загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів;

  • створення науково і методично обґрунтованої та експериментально перевіреної системи підготовки педагогічних кадрів для роботи з академічно обдарованими дітьми та учнівською молоддю. 

Нормативна база проекту:

Освітня програма базової школи науково-педагогічного проєкту «Інтелект України» (Адаптаційний цикл. 5-6 класи).

Наказ № 01-10/82 від 30 серпня 2022 року «Про початкове проведення першого етапу експертизи освітніх програм»

Програма оцінювання якості освітньої програми

Освітня програма базової школи науково-педагогічного  проєкту  «Інтелект  України» Адаптаційний цикл (5–6-ті класи)  (pdf-file)

Наказ № 01-10/86 від 31 серпня 2022 року «Про проведення другого етапу експертизи освітньої програми науково-педагогічного проєкту «Інтелект України» базової середньої освіти, адаптаційний цикл (5-6 класи) 

Наказ № 734 від 29 червня 2021 року "Про проведення експерименту за темою «Створення й упровадження моделі національного освітнього технопарку з підвищення якості дошкільної та загальної середньої освіти за участі закладів освіти, які працюють за науково-педагогічним проектом «Інтелект України» на червень 2021 - грудень 2030 роки" (pdf-file)

ЗАЯВКА на реалізацію експерименту за темою «Створення й упровадження моделі національного освітнього технопарку з підвищення якості дошкільної та загальної середньої освіти за участі закладів освіти, які працюють за науково-педагогічним проєктом «Інтелект України» на червень 2021 – грудень 2030 роки (pdf-file)

Програма І (організаційно-підготовчого) етапу проведення експерименту за темою «Створення й упровадження моделі національного освітнього технопарку з підвищення якості дошкільної та загальної середньої освіти за участі закладів освіти, які працюють за науково-педагогічним проектом «Інтелект України»  на червень 2021 – квітень 2022 року (pdf-file)

Програма реалізації експерименту за темою «Створення й упровадження моделі національного освітнього технопарку з підвищення якості дошкільної та загальної середньої освіти  за участі закладів освіти, які працюють за науково-педагогічним проектом  «Інтелект України»  на червень 2021 – грудень 2030 року (pdf-file)

Нормативна база з питань реалізації науково-педагогічного проєкту «Інтелект України» в закладах загальної середньої освіти (pdf-file)

Лист Міністерства освіти і науки України від 07.04.2021 № 1/9-188

Лист Державної служби якості освіти України від 06.08.2020 № 01/01-23/929

Освітня програма початкової школи НПП «Інтелект України»

Наказ МОН України від 03.02.2021 № 140

 

Подробиці щодо впровадження проекту Ви знайдете на сайті:

http://www.intellect-ukraine.org/

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO