Запрошення на конференцію (архів 2017 року)

  • Комунальний заклад Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти запрошує Вас узяти участь у роботі І обласної науково-педагогічної конференції «Розвиток особистісно-професійної компетентності педагогів для реалізації проблеми «Навчальний заклад – територія здоров’я»», яка відбудеться 29 листопада 2017 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти за адресою: вул. Римського-Корсакова, 5, м. Суми (інформаційний лист).
  • Комунальний заклад Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти запрошує Вас узяти участь у роботі ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Освітні інновації: філософія, психологія, педагогіка», яка відбудеться 07 грудня 2017 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти за адресою: вул. Римського-Корсакова, 5, м. Суми. (Інформаційний лист)
  • Запрошуємо Вас узяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Слобожанщина в 1917–1921 рр.: вимір революції», яка відбудеться 27–28 жовтня 2017 року на базі Конгрес-центру Сумського державного університету (м. Суми, вул. Покровська, 9/1)] (інформаційний лист)

  • Запрошуємо Вас взяти участь у роботі І Всеукраїнської науково-методичної конференції «Особистісно-професійна компетентність педагога: теорія і практика», яка відбудеться 28 лютого 2017 року на базі Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти за адресою: м. Суми, вул. Римського-Корсакова, 5. (інформаційний лист)
  • Запрошуємо Вас взяти участь у засіданні 1-го Всеукраїнського круглого столу з он-лайн трансляцією «Формування патріота в вимірі революції гідності та пріоритетів «Нової школи», що відбудеться 16-17.02.2017 на базі Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти за адресою: м. Суми, вул. Римського-Корсакова, 5. (інформаційний лист)

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO