Декоративно-ужиткове мистецтво – спілкування з мистецтвом і свято

NagolovnuВідповідно до плану роботи КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри теорії і методики змісту освіти Ларисою Сєрих було проведено курси підвищення кваліфікації (06.09.21–10.09.21 – настановна сесія) керівників гуртків декоративно-ужиткового мистецтва закладів позашкільної освіти.

Декоративно-ужиткове мистецтво як один із видів творчої навчальної діяльності, забезпечує виховання в дітей інтересу, уваги, просторового мислення та уяви; розвиває вміння свідомо взаємодіяти; дозволяє учням глибше зрозуміти красу й закономірності будови оточуючого світу.

Після опрацьованого на занятті матеріалу «Композиція в декоративно-ужитковому мистецтві», набутого професійного досвіду та активізації базової освіти, слухачам курсів було запропоновано реалізувати отримані знання на практиці, виконуючи проєкт, назву якого слухачі обирали самостійно. Педагогів було об’єднано в три групи, кожна з яких виконувала власну композицію з однакової кількості композиційних елементів (природного матеріалу) за формулою 1В – 6С – 8М.

Наразі, керівники гуртків закладів позашкільної освіти області набували професійно-педагогічної компетентності; аналізували послідовність виконання проєктів; розвивали власне творче бачення та вмотивованість до творчої діяльності; навчилися взаємодіяти в групах, застосовувати отримані навички для активізації пізнавальної діяльності вихованців.

Спілкуйтеся та творіть разом з нами!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO