У Сумській області розпочалася підготовка до ЗНО-2022

golovnaПитання організації пункту перевірки виконання завдань відкритої форми сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання з української мови, української мови і літератури та залучення представників області у роботі екзаменаторів; унормування вимог щодо зарахування участі у проведенні ЗНО як результату підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників; підготовки педагогічних працівників, які залучатимуться для роботи на пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року, обговорено 11 вересня 2021 року в Департаменті освіти і науки Сумської облдержадміністрації під час робочої наради.

Організаторами наради були: Департамент освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації (Гробова В.П., Харламов Ю.І.) та Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти (Сидоренко О.Л., Русанова Н.О., Святокум О.Є.).

Гробова В.П. зазначила, що на сьогодні вже розпочато напрацювання дорожньої карти підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року, практичної та методичної, змістовної підготовки учасників освітнього процесу.

На одному із першочергових завдань, які потрібно вирішити для організованого початку ЗНО-2022, акцентував Сидоренко О.Л, – директор Харківського РЦОЯО, – це додаткове стимулювання, заохочення та підтримка вчителів, шляхом зарахування їхньої участі в проведенні ЗНО як результату підвищення кваліфікації, а також відзначив та привітав педагогічну спільноту області із результатами зовнішнього оцінювання 2021 року, звернувши увагу на зайняте Сумщиною третє місце всеукраїнського рейтингу.

На нараді були присутні представники Сумського ОІППО (Нікітін Ю.О., Панченко С.М., Остапенко О.І., Кононенко О.В.), Сумського державного університету (Леонов С.В., Циганюк Д.Л.), Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка (Пшенична Л.В., Живодьор В.Ф.).

По завершенню наради відбулася прес-конференція.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO