СТАРТУВАЛИ КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНИХ МОВ, ЯКІ БУДУТЬ НАВЧАТИ УЧНІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ У 2021/2022 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

golovnaКурси для вчителів іноземних мов НУШ – це ефективний інструмент самоосвіти та можливість якісно підвищити педагогічну майстерність від впровадження інтегрованого та проектного навчання до розвитку критичного та креативного мислення.

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації № 317-ОД від 07 червня 2021 року на базі комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти розпочато курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників у зв’язку із запровадженням Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа».

Згідно зі встановленим графіком курси триватимуть в очній формі з 18 по 20 серпня, протягом яких педагоги, поділені на три групи, опанують нові знання з питань сприяння розвитку вмінь ХХІ століття; розвитку розумової діяльності молодших школярів; усвідомлення ролі вмінь ХХІ століття у розвитку дитини; планування уроків; використання іноземної та рідної мови на уроці; вивчення мови через гру; особливостей навчання граматики та лексики; використання пісень та римівок; ролі та якості інструкцій вчителя; підходів до інклюзивного навчання; моделей та стратегій інклюзивного навчання.

Кожен учасник безкоштовно забезпечений матеріалами матеріалами, розробленими методистами Британської Ради.

До проведення курсів підвищення кваліфікації залучені тренери, які пройшли спеціальну підготовку – старший викладач кафедри соціально-гуманітарної освіти Інституту Клюніна Наталія Василівна, Красилова Ніна Володимирівна (м. Путивль), Ніколаєнко Євгенія Володимирівна (м. Шостка) та Веркасова Людмила Ігорівна (с. Велика Писарівка)

За результатами 24-годинного навчання слухачі курсів отримають сертифікати про підвищення кваліфікації з питань запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO