СТАРТУВАЛИ КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВЧИТЕЛІВ, ЯКІ БУДУТЬ НАВЧАТИ УЧНІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ У 2021/2022 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

golovnaМасштаб реформи «Нова українська школа» висуває нові вимоги до педагогічних працівників. Переосмислення соціальної та професійної місії вчителя Нової української школи актуалізує необхідність підвищення кваліфікації педагогічних кадрів, адаптованих до сучасних соціокультурних умов, здатних творчо працювати, приймаючи нестандартні рішення в ситуаціях ринкової конкуренції, уникаючи стереотипізації і шаблонів, засвоювати нові професійні ролі і функції, забезпечувати випереджувальність розвитку країни, реалізовувати освітні проєкти національного масштабу, витримувати конкуренцію на європейському і світовому ринку освітніх послуг тощо.

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації № 317-ОД від 07 червня 2021 року на базі комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти розпочато курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників у зв’язку із запровадженням Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа».

Згідно зі встановленим графіком курси триватимуть в очно-дистанційній формі з 16 по 19 серпня (І сесія), з 25 по 27 серпня (ІІ сесія) для вчителів початкових класів та з 18 по 20 серпня – для учителів іноземних мов, які будуть навчати учнів початкових класів Нової української школи. До проведення курсів підвищення кваліфікації залучені тренери, які пройшли спеціальну підготовку – старші викладачі кафедри теорії і методики змісту освіти Декунова Зоя Володимирівна та Лавська Алла Михайлівна.

За результатами 60-годинного навчання слухачі курсів отримають сертифікати про підвищення кваліфікації з питань запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO