Всеукраїнська онлайн-конференція «Пілотування НУШ у 5 класі: запитання та відповіді»

golovna cr5 серпня 2021 року для вчителів пілотних шкіл, які пілотуватимуть НУШ у 5 класі, галузевих координаторів та всіх зацікавлених учасників відбулася Всеукраїнська онлайн-конференція «Пілотування НУШ у 5 класі: запитання та відповіді», організаторами якої виступили Видавництво «Ранок» , ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України. Від КЗ СОІППО у онлайн-конференції взяли участь Світлана Панченко, проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи та викладачі кафедр - галузеві координатори пілотування НУШ у 5 класі.

Відкрила Всеукраїнську онлайн-конференцію Муранова Наталія Петрівна, доктор педагогічних наук, професор, проректор з науково-педагогічної, освітньої роботи та міжнародних зв’язків ДЗВО «Університет менеджменту освіти; НАПН України».

Спікерами конференції були:

  • Максименко Сергій Дмитрович, доктор психологічних наук, професор, член (академік) НАПН України, директор Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України, академік - секретар відділення психології, вікової фізіології та дефектології НАПН України «Молодший підлітковий вік – переломний етап розвитку особистості»;
  • Рябова Зоя Вікторівна, доктор педагогічних наук, професор, завідувачка кафедри менеджменту освіти та права ДЗВО «Університет менеджменту освіти НАПН України» «Проєктний консалтинг в НУШ»;
  • Петрачков Сергій, керівник освітніх додатків видавництва "Ранок" «Сучасна інтерактивна освітня платформа IZZI від видавництва "Ранок" для організації очного, змішаного та дистанційного навчання»;
  • Косик Вікторія Миколаївна, старша викладачка кафедри природничо-математичної освіти та технологій Інституту післядипломної освіти Київського університету ім. Бориса Грінченка, директорка Центру освітнього консультування, авторка посібників з географії «Впевнений старт до НУШ: досвід реалізації початкової та перехід до середньої школи»;
  • Табачин Андрій, співзасновник та голова компанії EdPro «Електронна підтримка пілотних 5 класів НУШ від компанії EdPro».

Організатори та учасники конференції обговорювали проблеми, пов’язані запровадженням Державного стандарту базової середньої освіти, з особливим етапом у житті майбутніх п’ятикласників та вчителів-предметників пілотних шкіл, опануванням педагогами технологій Нової української школи.

Усім учасникам Всеукраїнського проєкту за темою «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти» в умовах реалізації Державного стандарту базової до першого вересня 2021 року буде надано можливість отримати навчальні посібники (підручник + робочий зошит), календарно-тематичні плани.

У програмі онлайн-конференції була запланована також робота в окремих онлайн-кімнатах за такими напрямками: мовно-літературна освітня галузь; математична освітня галузь; інформатична освітня галузь; технологічна освітня галузь; природнича освітня галузь; соціальна і здоров'язбережувальна освітня галузь; міжгалузеві інтегровані курси; громадянська та історична освітня галузь; мистецька освітня галузь.

Учасники конференції отримали сертифікати.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO