ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ СТУДЕНТАМИ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ «ПРАКТИЧНА ПСИХОЛОГІЯ» 2021

10Кваліфікаційна науково-дослідна робота здобувача другого (магістерського) рівня вищої освіти має на меті продемонструвати уміння самостійно вести науковий пошук і вирішувати конкретні завдання, а також відображає хід та результати розробки обраної теми.

На базі комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 23-24 червня 2021 року відбувся захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання за спеціальністю 053 Психологія освітньо-професійної програми Практична психологія.

Перед початком захисту студентів привітала завідувач кафедри психології, доктор психологічних наук, професор Алла Вознюк, яка побажала вдало представити магістерські роботи, впроваджувати напрацьовані досягнення та використовувати набуті знання у професійній діяльності практичного психолога.

На розгляд державної екзаменаційної комісії, до якої увійшли Алла Вознюк (голова комісії); Лариса Чеканська, кандидат психологічних наук, доцент; Олена Василевська, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології; Лариса Гільова, старший викладач кафедри психології, було подано 22 магістерські роботи.

Серед тем кваліфікаційних робіт, поданих на захист, були розглянуті практичні результати власних досліджень магістрантів з питань соціально-психологічної адаптації до умов служби призваних військовослужбовців, готовності майбутніх психологів до професійної діяльності, попередження перфекціонізму в людей середнього віку, проявів синдрому професійного вигорання у працівників соціально-реабілітаційних закладів, прояву копінг-стратегій педагогів в стресових ситуаціях, психологічних особливостей професійної адаптації правоохоронців.

Члени комісії відзначили професіоналізм та компетентність, з якими студенти підійшли до вирішення поставлених в магістерських роботах завдань. Плідна співпраця магістрантів та їх наукових керівників дозволила представити розроблені в ході роботи над магістерськими дослідженнями тренінгові програми, психолого-педагогічні рекомендації та практичні кейси, які стануть в нагоді педагогам та психологам при вирішенні професійних завдань.

За результатами навчальної і наукової діяльності та з урахуванням результатів навчання за попереднім освітньо-кваліфікаційним рівнем, студентки заочної форми навчання за спеціальністю 053 Психологія Панасенко Ольга Миколаївна та Шкурко Олена Сергіївна отримають дипломи з відзнакою.

Адміністрація КЗ СОІППО та викладачі кафедри психології щиро вітають випускників з успішним захистом магістерських робіт та бажають їм натхнення й успіхів у подальшому саморозвитку та професійному зростанні, не зупинятися на досягнутому рівні та бути конкурентоспроможними у швидкозмінюваному світі. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO