УСПІШНИЙ ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ

головнаКафедра педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту, будучи випусковою кафедрою комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, приділяє значну увагу забезпеченню якості вищої освіти.

15-16 червня 2021 року на базі Інституту відбувся захист магістерських робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навчання зі спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки (освітньо-професійна програма Педагогіка вищої школи).

Перед початком захисту випускників привітала завідувач кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту, кандидат педагогічних наук, доцент Галина ЄФРЕМОВА, яка побажала вдало представити магістерські роботи, впроваджувати напрацьовані досягнення у професійній діяльності та використовувати набуті знання для розвитку вітчизняного освітнього простору.

Голова державної екзаменаційної комісії Оксана ГУЗЕНКО, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту та члени комісії: Дмитро КУДІНОВ, доктор історичних наук, доцент, професор кафедри; Любов ПРЯДКО, кандидат педагогічних наук, доцент та Оксана КЛОЧКО, кандидат педагогічних наук, викладач кафедри, відзначили, що під час захисту випускники продемонстрували інтегровані знання, уміння, навички, необхідні для виконання професійних обов’язків, та довели свою обізнаність із різних питань наукового та освітнього спрямувань вищої школи.

На розгляд комісії було подано 14 магістерських робіт. Серед представлених тем досконало висвітлені практичні результати власних досліджень з питань формування соціокультурних компетентностей майбутнього викладача вищої школи; технології формування професійної компетентності викладача засобами педагогічного проєктування та використання інноваційних технологій у галузі вищої освіти для моделювання сучасного освітнього середовища.

За результатами навчальної й наукової діяльності та з урахуванням результатів навчання за попереднім освітньо-кваліфікаційним рівнем, студентка другого курсу заочної форми навчання за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки освітньо-професійної програми Педагогіка вищої школи Ірина КОВАЛИШИН захистила дипломну роботу на високому теоретичному й методичному рівні.

Таким чином, плідна співпраця магістрантів та їх наукових керівників дозволила провести захист робіт на високому науковому рівні, а представлені матеріали досліджень мають теоретичну та практичну цінність і новизну.

Адміністрація Інституту та колектив кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту щиро вітає магістрантів з успішним захистом робіт та бажає творчих успіхів, подальшого саморозвитку та професійного зростання! 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO