ОНЛАЙН-ВІТАННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ ОБЛАСНОГО ДИСТАНЦІЙНОГО ПРОЄКТУ «МІЙ СВІТ ПСИХОЛОГІЇ»

golovnaНевід’ємної складовою загальнолюдської культури особистості є психологічна культура. Саме з метою розвитку психологічної культури здобувачів освіти у 2015 році було започатковано обласний дистанційний проєкт «Мій світ психології».

До участі в проєкті у 2020/2021 навчальному році зареєструвалося 290 старшокласників із 40 сільських, селищних, міських територіальних громад. Проєкт реалізовувався у 2 етапи: І етап – з 26 лютого до 14 березня     2021 року; ІІ етап – із 16 березня до 10 квітня 2021 року. На першому етапі учням необхідно було надати відповіді на тестові завдання з теми «Емоції та почуття», на другому – створити дорожню карту емоційного розвитку особистості, починаючи з дошкільного віку та закінчуючи старшим підлітковим віком.

У першому етапі взяли участь 160 учнів, у другому – 100. За результатами участі у двох етапах 31 учня відзначено дипломами, з них перших 16 – дипломами  І ступеня.

Онлайн-вітання переможців проєкту відбулося у рамках онлайн-марафону, присвяченого 30-річчю психологічної служби та проведеного навчально-методичним центром психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 18 травня 2021 року. 

Під час онлайн-марафону практичні психологи закладів освіти, психологи центрів професійного розвитку педагогічних працівників мали також можливість познайомитися з наробками психологічних служб Лебединської, Конотопської, Роменської міських психологічних служб, соціального педагога Лебединського педагогічного коледжу ім. А.С Макаренка Світлани КОВАЛЕНКО (презентації служб можна переглянути за посиланнями

https://youtu.be/bNggEt-lRxE ,

https://youtu.be/5WNCls6x1fw  

https://youtu.be/QQEx2wHHAqk  

https://youtu.be/HdFtvFNTHG0)

Довідково: Інформацію про завдання проєкту та відповіді до них, протокол з результатами участі в кожному з етапів розміщено на сайті комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти (рубрика «Психологічна служба системи освіти») та сайті навчально-методичного центру психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти (режим доступу: http://nmcps.sumy.sch.in.ua). Відеоролик про переможців – за посиланням  https://youtu.be/L-5CiQjV3Q0 )

Обласний дистанційний проєкт "Мій світ психології" 2021 (документи)

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO