ОБЛАСНИЙ ОНЛАЙН-СЕМІНАР УЧИТЕЛІВ ФІЗИКИ

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2021 рік, 13 травня відбувся обласний онлайн-семінар «Готуємося до реалізації Державного стандарту базової загальної середньої освіти: інформаційно-комунікаційні технології на уроках фізики» для вчителів фізики закладів загальної середньої освіти області.

Під час проведення заходу Карпуша В.М., методист з фізики та астрономії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку КЗ СОІППО, зробила огляд вимог нового Державного стандарту базової середньої освіти щодо опрацювання, систематизації й представлення інформації природничого змісту здобувачами освіти та методичних прийомів формування інформаційно-комунікаційної компетентності, засобами ІКТ; умінь і навичок роботи з текстами природничого змісту.

Черненко О.П., методист з інформатики навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку КЗ СОІППО, розповіла про можливості та ризики взаємодії у віртуальному просторі, ознайомила з етапами розвитку вмінь і формування навичок в учнів щодо використання засобів цифрових технологій на уроках інформатики.

Муха А.П., учитель фізики Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 15 Сумської міської ради, поділилася досвідом формування навичок опрацювання інформації інтегрованого змісту учнями 7-9 класів.

Лук’янова М.Ф., учитель фізики Шосткинської гімназії Шосткинської міської ради, розкрила питання використання симуляцій з фізики як засобів формування наукового світогляду в здобувачів базової середньої освіти.

Дрозденко С.І., учитель фізики Саївського навчально-виховного комплексу: Саївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – Саївський дошкільний навчальний заклад Синівської сільської ради, поділився досвідом формування вмінь та навичок у здобувачів базової середньої освіти щодо перетворення наукової інформації з фізики, представленої у різних формах.

Охременко Н.О., учитель фізики Свеської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Свеської селещної ради, зосередила увагу на особливостях використання ІКТ у проєктній діяльності учнів з фізики.

За результатами обласного онлайн-семінару вчителям фізики надано методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO