ЗНО-2021: СЕЛЕКТОРНА НАРАДА З ПИТАНЬ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПРОВЕДЕННЯ ЗНО У СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ

golovna11 травня 2021 року у приміщенні Сумської обласної державної адміністрації відбулась селекторна відеоконференцнарада з питань організації та проведення ЗНО у 2021 році під головуванням Медвідь В.Ю., заступника голови Сумської обласної державної адміністрації, яка акцентувала увагу на заходах щодо організованого проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році в Сумській області та обов’язковому дотриманні протиепідемічних заходів при проведенні тестування.

Нарада об’єднала в студії: представників Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації, Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, закладів вищої, професійної (професійно-технічної) освіти, керівників держаних структур (цивільного захисту населення, охорони здоров’я; начальників управлінь інфраструктури, взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Сумської обласної державної адміністрації; начальників Головного управління Держпродспоживслужби, Головного управління Національної поліції в Сумській області, управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Сумській області, управління поліції охорони в Сумській області, управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області; в.о директора Сумського обласного вузла спецзв’язку) та за її межами: голів районних державних адміністрацій, міських, сільських, селищних рад, керівників місцевих органів управління освітою.

Директор Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації Гробова В.П. акцентувала увагу на важливості процедури проведення ЗНО, оскільки її дотримання є важливою складовою подальшого вступу учасників до закладів вищої освіти. За словами Вікторії Павлівни, головна мета на сьогодні – створити безпечні умови у пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання та організувати для цього всі необхідні заходи.

На актуальні виклики цьогорічного ЗНО звернув увагу Сидоренко О.Л., директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти. Олександр Леонідович наголосив, що за умов карантинних заходів, необхідно гарантувати безпеку не тільки учасникам, які будуть проходити тестування, а й задіяному на пунктах тестування персоналу.

Присутні на нараді представники різних служб, долучених до процедури проведення ЗНО, прозвітували про стан готовності до його проведення.

На нараді від Сумського ОІППО були присутні: Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи; Остапенко О.І., завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO