Сумська область взяла участь у пілотному етапі міжнародного дослідження якості освіти PISA-2022

PISAPISA – програма міжнародного оцінювання учнів (Programme for International Student Assessment), створена за ініціативою Організації економічного співробітництва й розвитку для порівняння освітніх систем країн через вимірювання компетентностей 15-річних підлітків із читання, математики, природничих дисциплін, прямо не пов’язаних із оволодінням зі шкільними програмами.

Для дослідження було сформовано репрезентативну випадкову вибірку, що правильно відображала загальний розподіл учнів за типами закладів освіти, їхнім розташуванням, класом (курсом) навчання, статтю.

До вибірки учасників пілотного етапу PISA-2022 від Сумської області увійшов Глухівський агротехнічний фаховий коледж Сумського національного аграрного університету, участь якого затверджена наказом Міністерства освіти і науки України від 13.03.2020 № 400 (зі змінами наказ від 28.01.2021 № 116).

27 квітня 2021 року 49 студентів коледжу, що від загальної кількості учасників дослідження становить 91 %,  у комп’ютерному форматі тестували себе на знання читання, природничо-наукової, математичної грамотності, креативного мислення.

Провели міжнародне дослідження у закладі освіти відповідальні особи за пункт тестування (працівники закладу) та старші інструктори, – відповідальні за адміністрування в аудиторіях (працівники навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти – Остапенко О.І., Браткова Г.М., Борисенко О.Ф., Максименко Т.В., Самойлова Т.В.).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO