СТАН СПРАВ ЩОДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЄКТУ «ВИВЧАЙ ТА РОЗРІЗНЯЙ: ІНФО-МЕДІЙНА ГРАМОТНІСТЬ» У СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ ОБГОВОРЕНО В РАМКАХ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ЗУСТРІЧІ

01Онлайн-зустріч регіональної координаторки проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» у Сумській області, представниці Міністерства освіти і науки України, начальника відділу дошкільної, загальної середньої освіти департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації з представниками закладів освіти, які реалізують проєкт в Сумській області, проведену 08 квітня 2021 року, було присвячено особливостям та результатам його впровадження.

З вітальним словом до учасників онлайн-зустрічі звернулись Раїса Євтушенко, представниця Міністерства освіти і науки України, та  Світлана Бирченко, начальник відділу дошкільної, загальної середньої освіти Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації.

Під час зустрічі регіональною координаторкою проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» у Сумській області Альоною Гончаренко було представлено загальну інформацію про проєкт з медіаграмотності, ресурси та можливості.

Особливості впровадження ефективних моделей розвитку навичок критичного сприйняття інформації в школах області презентовано з досвіду Комунальної установи Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 Сумської міської ради.

Розробка та впровадження методики інтеграції інфомедійної грамотності в навчальні програми слухачів курсів підвищення кваліфікації були темою виступів представників Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти - ректора Ю. Нікітіна та завідувачки кафедри освітніх та інформаційних технологій  Л. Петрової.

Сумські ініціативи в рамках грантової програми «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» анонсовано О. Семеног, координаторкою проекту «освітньо дослідницький центр «МЕДІА&ВЧИТЕЛЬський кампус» Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка. 

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO