Вебінар «Населення окупованої України в жорнах нацистської та радянської пропаганди 1941-1944 рр.»

golovna2 квітня 2021 року на базі Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти відбувся онлайн вебінар «Населення окупованої України в жорнах нацистської та радянської пропаганди 1941-1944 рр.»

Організаторка заходу Світлана Драновська – в.о. завідувачки кафедри соціально-гуманітарної освіти Комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

Спікерка вебінару – Салата Оксана Олексіївна, завідувачка кафедри історії України Київського університету імені Бориса Грінченка, докторка історичних наук, професорка.

З привітальним словом виступив ректор КЗСОІППО – Нікітін Юрій Олександрович, який наголосив на необхідності вивчення питання Другої світової війни, як необхідної складової боротьби із пропагандою, яка продовжує діяти на початку ХХІ ст.

У контексті доповіді Оксана Олексіївна зауважила, що війна Німеччини з СРСР – це конфлікт двох світоглядів та ідеологій; розкрила основні аспекти таких операцій як «Барбаросса» та генеральний план «Ост»; висвітлила актуальність міфів про Другу світову війну та способи боротьби з ними; проаналізувала велику кількість архівних матеріалів 1930 – 1950-х рр. ХХ ст.

До заходу долучилися вчителі історії закладів загальної середньої освіти м. Суми та Сумської області.

1

3

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO