ОСОБЛИВОСТІ ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПРОТЯГОМ КАРАНТИНУ З 24 БЕРЕЗНЯ ПО 9 КВІТНЯ 2021 РОКУ

InformVisnik crКеруючись рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 22 березня 2021 року, яким 24 березня 2021 року встановлено у м. Суми та Сумській області «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19, наказам КЗ СОІППО від 23.03.2021 № 54-ОД «Про запровадження карантину», наказом КЗ СОІППО від 23.03.2021 № 55-ОД «Про особливості провадження освітнього процесу КЗ СОІППО з 24 березня по 09 квітня 2021 року», у КЗ СОІППО з 24 березня 2021 року установлений карантин, що підсилює карантинні обмеження та забороняє відвідування закладу її здобувачами.

Затверджені щотижневі графіки курсів підвищення кваліфікації КЗ СОІППО на період з 24 березня по 9 квітня 2021 року зі змінами. Усі курси підвищення кваліфікації, які планувалися у цей період як очно-дистанційні та виїзні курси, будуть частково перенесені, а частково відбуватися за дистанційною формою навчання.

Працівники кафедр інституту з організаційним супроводом методистів навчального відділу готові забезпечити виконання освітніх програм курсів підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників відповідно до затверджених графіків із використанням технологій дистанційного навчання (застосунок MICROSOFT TEAMS) та технологій змішаного навчання.

Графіки курсів підвищення кваліфікації КЗ СОІППО, які будуть відбуватися за дистанційною формою навчання, анкети онлайн-реєстрації слухачів - будуть надсилатися щотижнево листами до відділів (управлінь) освіти та розміщуватись на сайті інституту.

У період підсилених карантинних заходів виконання освітніх програм підготовки студентів за всіма спеціальностями буде також забезпечено шляхом організації освітнього процесу із використанням технологій дистанційного навчання (застосунок MICROSOFT TEAMS)  та технологій змішаного навчання.

Світлана Панченко, проректор

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO