ЩОДЕННИК КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2021»: ДЕНЬ СЬОМИЙ

nagolovnu23 лютого 2021 року учасники другого (регіонального)  туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Трудове навчання» виконували конкурсне випробування «Дорожня карта творчого проєкту». Його мета полягала в демонстрації уміння організовувати проєктно-технологічну діяльність учнів. Формат виконання завдання – довільний, що дало можливість педагогам використати найбільш зручний спосіб презентації власного творчого задуму із зазначенням методичних підходів до його реалізації.

Упродовж 2-х годин конкурсанти створювали власні електронні путівники. Напрям проєктної діяльності та клас здобувачів освіти було визначено окремо для кожного педагогічного працівника за результатами жеребкування. Оцінювались: дотримання структури проєкту; відповідність змісту діяльності учасників проєкту результатам; доцільність використання методів і засобів, оригінальність методичного супроводу проєкту; навчальна цінність, компетентнісний і виховний потенціал проєкту; здатність конкурсанта реалізовувати в учнівському проєкті власні педагогічну ідею та методичні підходи.

Створені конкурсантами дорожні карти творчих проєктів, що були презентовані журі, вирізнялись оригінальністю й різноплановістю у підходах до їх створення, мультимедійним наповненням й способами подання структурних складових творчого проєкту. Використані в проєктах електронні застосунки проілюстрували належний рівень організації проєктно-технологічної діяльності учнів.

У номінації «Керівник закладу освіти» відбулося жеребкування щодо визначення індивідуальних тем фасилітаційної сесії, конкурсне випробування з якої відбудеться 24.02.2021.

Результати змагань сьомого дня та зведені відомості  – за посиланням.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO