ЩОДЕННИК КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2021»: ДЕНЬ П’ЯТИЙ

головну19 лютого 2021 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, відповідно до плану роботи, відбувся п’ятий день другого (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021».

Для 6-ти учасників номінації «Керівник закладу освіти» у дистанційному форматі відбулося конкурсне випробування «Освітній проєкт». Під час змагання конкурсанти  продемонстрували навички із розробки та реалізації освітнього проєкту, підготовки технологічної карти освітнього проєкту та його презентації.  Членами журі оцінювалися чіткість та виразність формулювань, відповідність змісту складових проєкту цілям і завданням, логічність та послідовність етапів, заходів і дій, реальність умов їх виконання, визначення показників очікуваних результатів, уміння презентувати освітній проєкт учасниками конкурсу.

У номінації «Математика» конкурсанти змагалися у випробуванні «Контрольна робота», у якому взяли участь 11-ть учителів математики – переможці першого (зонального) туру змагань. Під час конкурсного випробування учасники виконували контрольну роботу, яка складалась із 13-ть завдань підвищеної складності з геометрії та алгебри і початків аналізу. Мета випробування полягала у визначенні рівня знаннєвої складової професійної компетентності вчителів.

Результати змагань третього дня та зведені відомості  – за посиланням

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO