ВІДПОВІДАЛЬНА ПОВЕДІНКА – КРИТЕРІЙ СОЦІАЛЬНОЇ ЗРІЛОСТІ ОСОБИСТОСТІ

nagolovnuВідповідальна поведінка  виступає однією з найважливіших категорій соціуму і демонструє здатність людини усвідомлювати свої дії та вчинки, розуміти їх наслідки, вона постає як форма регуляції та саморегуляції особистості, визначає ефективність діяльності та життєдіяльності.

Ураховуючи актуальність цього питання для студентської молоді, 18 лютого 2021 року проведено вебінар для практичних психологів закладів фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти з теми «Формування відповідальної поведінки у здобувачів освіти». Захід проведено навчально-методичним центром психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти. У ньому взяли участь 46 практичних психологів закладів освіти.

Поняття відповідальної поведінки, її структурні компоненти та регулятори проаналізувала для присутніх методист центру Анна РАСТРОСТА.

Зацікавлення та інтерес в учасників вебінару викликав досвід роботи з формування відповідальної поведінки у здобувачів освіти Наталії МИХАЙЛЕНКО, практичного психолога Лебединського фахового медичного коледжу імені професора М.І. Сітенка, та Галини ХИМАН, практичного психолога Глухівського фахового медичного коледжу, щодо змісту діяльності практичного психолога з педагогічним колективом по створенню умов для формування відповідальної поведінки у здобувачів освіти.

За результатами вебінару учасники отримали інформаційні та методичні матеріали для практичного використання у своїй діяльності.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO